MEGA MIS PREDSTAVILA TIM I DRESOVE ZA NOVU SEZONU

Košarkaši Mega MIS-a privode kraju pripreme za predstojeću sezonu 2024/25, koju će otvoriti gostovanjem Krki u okviru ABA lige, u nedelju, 22. septembra, od 19 časova. Pre nego što prvi put kroče na parket u zvaničnim mečevima, Mega MIS je tradicionalno predstavila tim u novim dresovima.

Trener Marko Barać će na raspolaganju u redovima Mega MIS-a imati sledeći sastav: Aleksa Milenković, Kosta Kondić, Stefan Miljenović, Andrija Jelavić, Marko Vukčević, Bogoljub Marković, Džek Kajil, Urban Kroflič, Sergej Macura, Ilija Milijašević, Mihailo Milutinović, Filip Jović, Dušan Tanasković, Mihailo Petrović i Timotej Malovec.

Baraću će u stručnom štabu pomagati Miloš Mitrović i Branislav Božović, kao i novajlije Petar Radonjić i Nikola Milojević, a tu su i kondicioni trener Pavle Tasić, te fizioterapeuti Vanja Radojević i Miloš Savić. Timski lekar je Uroš Stanković, a tim menadžer će i u narednoj sezoni biti Novica Veličković.

Što se tiče dresova, pored pink, ove sezone će dominirati i tamnoplava boja. Gornji deo je pink, sa tamnoplavim detaljima, a šorc u obrnutoj kombinaciji.

Mega MIS je na pripremama pobedila kinesku Guanšu, OKK Beograd, Vršac, subotički Spartak i turski Bahčešehir uz dva poraza od All-star tima razojne NBA lige na američkoj turneji u Santa Kruzu. Poslednji pripremni meč uoči početka nove sezone, ekipa Marka Baraća će odigrati protiv čačanskog Borca, 15. septembra od 19 časova, u TC Dejan Milojević.

Foto: Mega MIS