MEGA MIS ZAPOČELA PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Košarkaši Mega MIS danas su u TC Dejan Milojević započeli pripreme za novu takmičarsku 2024/25 sezonu. Trener tima Marko Barać na prvom treningu imao je dvanaestoricu košarkaša: Bogoljuba Markovića, Filipa Jovića, Mihaila Petrovića, Andriju Jelavića, Aleksu Milenkovića, Mihaila Milutinovića, Timoteja Maloveca, Marka Vukčevića, Sergeja Macuru, Dušana Tanaskovića, Kostu Kondića i Stefana Miljenovića koji se oporavlja od povrede kolena. Džek Kajil i Urban Kroflič će se ekipi priključiti po završetku Evropskog prvenstva do 18 godine koje se igra u Finskoj.

Trener Barać na raspolaganju ima isti stručni štab kao i prošle sezone, koji je pojačan sa još dva člana, a to su Petar Radonjić (dosadašnji trener kadetske selekcije) i Nikola Milojević koji će debitovati u ovoj ulozi.

Igrači Mege se pripremaju u Beogradu, a sredinom avgusta planiran je niz trening utakmica. Nakon tih mečeva, igrače i stručni štab očekuje put u Sjedinjene Američke Države gde će 4. i 6. septembra u Santa Kruzu, odigrati dve trening utakmice sa selekcijom razvojne NBA lige sačinjenom od najboljih igrača tog takmičenja.

Sezona u ABA ligi počeće 20. septembra a Mega će u prvom kolu gostovati ekipi Krke iz Novog Mesta.

Našem timu želimo mnogo sreće u novoj sezoni!

Foto: Mega MIS